Vuodet ovat kuluneet.

Screenshot-139.jpgScreenshot-120.jpg

Täyden kuun yöt ovat pahimpia. Silloin tulee pysytellä sisätiloissa, jos haluaa nähdä seuraavan päivän vielä ihmisenä. Zombit himoitisivat simin lihaa ja joukkojensa suurentamista. Pikku Nonnie näki ensimmäiset zombiensa ja yritti häätää ne tontilta, sillä jos ne eivät saaneet simejä ne halusivat viljelmiä!

Samana yönä huoneeseeni ilmestyi jokin tonttukoira? Tuomaan onnea vai epäonnea?

 

Screenshot-121.jpg

Sain puhelun Chandralta, joka aneli minut korjaamaan televisionsa. Palkaksi saisin uuden samanlaisen television hinnan. Hullua sanon minä, mutta mikäs siinä, kun rahaa on kuin roskaa. Päätin suostua ja ryhtyä tuumasta toimeen!

 

Screenshot-144.jpg

Ja samaan aikaan oma vessanikin hajosi?! Korjasin sitten senkin samaan syssyyn miettien suhdettani Shawneen kanssa. Olimme alkaneet serustella, mutta mietin tulevia askelia. Olisin pian jo keski-ikäinen sillä suhteemme oli kestänyt iäisyyden tai ainakin sen lämmittely. Minun piti vielä saada itsekin lapsia ja mennä naimisiin!

Havahduin kesken kaiken siihen, että muistin Nonniella olevan syntymäpäivä?!

 

Screenshot-132.jpg

Juoksin etsimään Nonnien, siinä hän jo valmistautuikin kasvuunsa.

Hurrasin pyöritin räikkää ja lauloin onnittelulaulua. Saisimme vihdoin aloittaa uusien taitojen hankkimisen. Hankinhan minä Nonnien metsästyskoiraksi!

 

Screenshot-133.jpg

Screenshot-135.jpg

Siinä hän seisoi ylpeänä ja innoissaa aikuistumisesta. Minun pieni tyttöni oli nyt kaunis iso hauva! <3

- PALJON ONNEA KULTASENI! ja vastaukseksi muutama suloinen hieman möreämpi haukahdus. Ääni oli vahva turkki upea ja koirani kaunein!

 

Screenshot-124.jpg

Pääsin siis lähtemään pikavisiitille kylän krääsä kauppaan, jossa Chandra oli töissä. Palautin television takahuoneeseen, testasimme yhdessä ja sain rahani käteen kera vuolaat kiitokset! JA ei, kun takaisin kotiin Nonnien luona.

 

Screenshot-143.jpgScreenshot-145.jpg

Päästyäni kotiin istuuduin sohvalle levähtämään. Nonnie toi iloisesti ulkoa minulle sanomalehden, joten otin sen sitten vastaan ja luin viikon tapahtumia. Löysin sieltä syysriehan, joten päätin soittaa Shawneelle ja pyytää hänet deiteill ja kokeilla onneani.

 

Screenshot-163.jpg

Ensin piti, kuitenkin hoitaa tämä puutarha, joka alkoi jo vaipua horrokseen Halloweenin maissa.

Ja pian alkoikin jo hämärtää. Ei muuta, kuin juoksujalkaa pyörälle ja lujaa riehaan.

 

Screenshot-155.jpg

Mikä olisikaan ihanampi tapa aloittaa, kuin ottaa rieha kuva yhdessä rakkaan kanssa. Rakastamme hassutella yhdessä. Meillä on paljon yhteistä.Minulla oli yhä perhosia vatsassa Shawneen kanssa. 

Kuitenkin minua ahdisti ajatus yllätyksestäni. Jos se menisikin mönkään.

 

Screenshot-157.jpg

Omenan ongintaa suulla kaksin kilpaa lähes tyhjällä rieha-alueella.

 

Screenshot-158.jpg

 

Screenshot-159.jpgScreenshot-160.jpg

Sen jälkeen yllytin Shawneen kanssani piirakan syönti kilpailuun ja loppu tulos oli aika huvittava! Katsokaa nyt meitä hupsuja! Mutta yllätys yllätys voitin molemmat kisat.

 

Screenshot-156.jpg

Lopuksi kävimme vielä kauhu mörskässä. Selvisin juuri ja juuri muumio hyökkäyksestä! Kamala kokemus, mutta en kadu kokeilleeni! Tiedänpä etten mene uusiksi... Shawneen mielestä se oli lähinä huvittavaa katsella kiljumista ja säntäilyäni..

 

Screenshot-161.jpg

En ollutkaan valmis yllätykseeni, joten vietimem vain mukavat treffit hassutellen ottaen kuvia ja nauttien toistemme seurasta. Sotkimme naamamme, mutta saimme myös vatsat täyteen. Ehkä toisella kerralla.. Valmistelen itseni vain paremmin!

 

Screenshot-162.jpg

- Voi Nonnie! En saanut sitä tehtyä. Olin haikeana, mutta Nonnie rakkaani halasi minua ja nuoli piirakat naamastani. Hän jos joku oli täynnä rakkautta!

 

***

 

Uusi päivä uudet kujeet. Sain kutsun Shawneen naamiaisiin, jotka hänn järjesti exänsä kanssa....

Screenshot-146.jpg

En edes ollut varma,  mitä pukea. Olisin halunnut match asun poikaystäväni kanssa, mitta hänellä oli kiire olla match exänsä kanssa. En edes tuntenut vieraita ja lapset vihasivat minua. Joten päätin olla yksin ulkona..

 

Screenshot-147.jpg

Onneksi olin tehnyt paljon tuttavuutta tämän hevosen kanssa niin en kokenut olevani niin yksinäinen!

 

Screenshot-148.jpgScreenshot-149.jpg

Yritin hieroa tuttavuutta terasiilla olevien vieraiden kanssa, mutta turhaan. Onneksi Merita suostui syliini ja pääsimme leikkimään yhdessä. Hetkeksi muuta ajateltavaa. Hänen suloisin naurunsa kajahteli ympäriinsä! Hän oli niin pieni, ettei osannut vihata minua toisin, kuin veljensä Dakota...

 

Screenshot-151.jpg

Vieraiden lähdettyä otimme hetken toisillemme. 

- Rakastan sinua Mirjam.

Tämä lause pelasti päiväni ja iltani! Nyt olin varma.

 

***

 

Screenshot-123.jpgScreenshot-127.jpg

Tulin juoksu jalkaa Foxien kodille. Hoidin hevosia ja nautin niistä. Olin valmistautunut päivään hyvin. Chyenne ei olliut kotona joten autoin kotitöissä, lasten kanssa (oikeastaan vain Meritan, sillä Dakota yhä vältteli minua.), myös koiran ulkoilutus ja hevosten ratsastus sujui.

- Rakas tule käymään tallissa kanssani. En ole varma saanko hevosen talliin.

 

Screenshot-153.jpg

Shawnee tuli ja laittoi hevosen pilttuuseen. Pian olin polvistuneena hänen takanaan ja hukoin henkeä. Kaivoin sormusrasian esiin ja hhymyilin.

- En tiedä oletko vielä valmis, mutta olet elämäni rakkaus. Haluan jakaa yhteisen kodin ja elämän kanssasi sekä astella alttarille.Olla oikea perhe viimeinkin. Vuosien jälkeen. Saisit myös syyn muuttaa exäsi nurkista. Olemme odottaneet lastesi kasvua, jotta saat nauttia vauva ja taapero iän.

- Älä huoli kulta. Teen, mitä vain vuoksesi! Tottakai mennään naimisiin.

 

Screenshot-154.jpg

En saanut kunnolla henkeä. Haukoin henkeä tärisin ja yritin pujottaa sormuksen Shawneen sormeen. Olisimme viimein kihloissa, vailla häitä. Kohti yhteistä perhettä. Pääsisin viimein eroon rasittavasta exästä!

Halasimme pitkään ja suutelimme. Olin onneni kukkuloilla. Mutta oli niin myöhä, että oli pakko lähteä kotia kohti. Sovimme näkevämme pian ja suunnitelevamme häitä pikaisesti, ettei mikään ehtisi väliimme!

 

Screenshot-130.jpg

Ulkona minua odotti Cheyenne Fox. Hän oli kuullut kaiken ja oli todella hyökkäävä.

- Cheyenne minulla ei ole nyt aikaa katkeruudellesi!

- Luuletko sinä lunttuseni voivasi pitää hänet? Vieväsi mieheni alttarille? Saat saman kohtalon, kuin minä! Aina uudempaa verta hakemassa. Hyväksy kohtalosi ja etsi uusi. Äläkä enää näyttäydy täällä. Pysy kaukana lapsista ja perheestäni! Ota saastainen koirasi mukaan ja katoa Appaloonsasta! Teen parhaani estääkseni häänne ja pian et saakkaan suvun jatkoa, kun olet vanha hupakko! Tiedän, että kiirehdit epävarmuutesi takia.

 

 

KIITOS, KUN LUIT! <3

 

Mitähän Cheyenne tarkoitti sanoillaan? Miten tästä muka voisi enempää huonontua naisten välit? Välit hankaloittavat lapsien ja isänkin välejä, mikä ei tunnu Cheyennea yhtään haittaavan, ennemminkin hän pyrkii tähän. Onko häät mahdollisia tässä kohtaa? Mitä taka-aajtuksia hällä oikein on? Onko hän suunnitellut kaiken valmiiksi pitääkseen Shawneen?!

 

 

~ Rakkaudella LadyShimer 

 

 

 

(29 kuvaa)