Screenshot-174.jpgScreenshot-175.jpg

- Nouda Nonnie!

Ensilumen jälkeisen lumen jäätyä maahan leikimme joka päivä Nonnien kanssa hangessa. Se oli hänen lempipuuhaansa ja leikissä kulutimme energiaa, jotta jaksoimme opetella uusia taitoja!

 

Screenshot-176.jpg

- Mutta Shawnee soitti järjestävänsä kihlajaiset hänen luonaan. Jouduin taas menemään Chyennen reviirille. Se oli oikeasti yllättävän riskialtista, koska hän pimahti päivä päivältä enemmän enkä halunnut viimeisen sekoamisen koittavan vielä hetkeen...

Otin siis Nonnien turvakseni.

 

Screenshot-177.jpg

Kävin tervehtimässä kaikkia vieraita ja vaihtamassa muutaman sanasen. Yksi vieraista ei päässyt yli inhoamisestani. Hän paljastuikin Cheyennen parhaaksi ystäväksi! Dakota lähti terassilta vihaisena pois. Shawnee kielsi, mutta seurasin silti.

- Dakota odota. Puhutaan!

 

Screenshot-178.jpg

- En todellakaan odota! SInä pilasit äidin ja isän suhteen. Tulit perheemme väliin. Rikoit ja veit kaiken!!

- EN minä Dakota todellakaan tahallani!

- Olet lunttu kuten äiti sanoo!

Lähdin vihaisena kyyneleet silmässä lähes itkien. Shawnee oli kuullut keskustelumme ja oli yhtä hämmentynyt pojan kielenkäytöstä, kuin vieraat.Shawnee haki sisiältä muutaman kuvan, missä olin lasten kanssa touhuamassa. Hän näytti ne Dakotalle. Kuulin keskustelun siitä, kuinka olin enemmän heidän elämässään, kuin äitinsä koskaan edes yritti. Hevoset ja kuuluisuus oli mennyt edelle.

- ... Mutta äiti on vain katkera erosta. Siksi hän tahallaan mustamaalaa Mirjamia.

 

 

Screenshot-179.jpg

Dakotan silmistä tuli kyyneleitä. Onneksi rakas Nonnieni meni lohduttamaan häntä..Koirat ovat josksus todella terapeuttisia, joskus parempaa seuraa kuin ihminen.

 

Screenshot-180.jpg

- Mirjam

Käännyin ja näin Dakotan ja hymyilin.

- Anteeks.. Halusin vain ehjän perheen ja äiti on ollut poissa tolaltaan teidän kihlauduttua enemmän, kuin seurustelun kohdalla. En edes tiennyt, että olit meille, kuin toinen äiti.. Äiti vain painotti, että tulit perheeseen ja veit kaiken..

- Se on aikuisten asia. Ymmärrän kyllä äitiäsi. Olimme hyviä ystäviä, mutta tuli monta muuttujaa. En silti ole vihainen sinulle sanoistasi.Ymmärrän, koska kaikki haluavat ehjän perheen. Minäkin toivoisin, että olisin ehtinyt aikuistua ja saada lapsia, mutta olin vain vähän sinua vanhempi, kun menetin molemmat vanhempani eikä minulla ole sisaruksia.. En ole äitinne, enkä oleta että pidätte sellaisena. Mutta olen aina valmiina teitä varten.

(Pääni sisällä ajattelin, etten ole vihainen, koska C aivopesee lapsiaan... Kihisin kiukusta, mutta halusin sovitella Dakotan kanssa. Lapset olivat lutuseni pieninä enkä halau kilpailla heistä. Shawneelle perhe on kaikki kaikessa!)

 

 

 

***

 

Screenshot-181.jpg

Olin kostonhimoinen kutsuin kaikki heti pikimmiten rieha-alueelle. Valitsin paikan, koska ennen, kuin menimme kihloihin vietimme siellä ihanat treffit Halloweenina. Se oli erityinen ilta. Halusin siihen paikkaan vielä toisen erityisen illan. Siellä oli myös talli, kuten Foxeilla, jossa menimme kihloihin. Talli olisi meille oikea paikka.Hain valmiin hääkakun kaupasta.

 

Screenshot-182.jpg

Ja lähdin ajamaaan, kuin tuulispää.

 

Screenshot-183.jpgScreenshot-186.jpg

Shawnee auttoi minua herrasmiehenä. Pian paikka oli upea ja pari valmiina. 

 

Screenshot-187.jpg

- Haluaisitko sinä Shawnee Fox ottaa minut Mirjam Carllsonin aviovaimoksi? Elää kanssani niin myötä, kuin vastoinkäymisissä.

- Tahdon! 

JA niin seremonia jatkui. Vieraat kyynelehtivät olivat onnellisia puolestamme. Pian Chyenne paukkaa kesken sormusten vaihdon sisään,

- LOPETTAKAA! Tämä on väärin. Shawnee kuuluu minun ja lastensa luo. Miksi lapseni ovat täällä, mutta minua ei kutsuttu? Onko tämä aivopesua?!

 

Screenshot-188.jpg

Kiitimme vieraita ja jätimme heidät sylmään. Minä puin ulkovaatteet päälleni ja lähdin ulos. Shawnee oli heittänyt hänet kädestä pitäen ulos. Kuulin vain huutoa ja itkua oven takaa.

Hyvästelin vieraat, kiitin tänne asti tulosta ja pahoittelin päätöstä. Onneksi ehdimme vihkiytyä! Luoja paratkoon tuota naista.

 

Screenshot-184.jpg

- MITEN SÄ KEHTAAT KAIKEN JÄLKEEN YRITTÄÄ PILATA MUN HÄÄT?!?!?!?! 

- Varoitin sinua. Yritit viedä lapseni! Ensin veit mieheni. Ensi kerralla 

- Olet ihan sekaisin. Jospa nyt cvain keskittyisit lapsiisi enemmän uraasi. Saisit pitää edes heidät toisin, kuin miehesi. Naurahdin ja lähdin vihaisena pois. Chyenne jäi saamaan vielä itkupotkuraivaria laiturille.

 

Screenshot-190.jpg

- Viimein yhdessä kotona.

- No ei tämä niin luksusta ole, mutta kelpaa. 

Katsoin ihmeissään miestä. Hän muutti maalaiselämän keskelle kanssani eikä kestäkään tätä? 

- No voit tuoda omia tavaroita ja hieman muuttaa jotain. Mutta muista elämme maalaiselämää ja kotini tulee näyttää siltä!

- Kiitos rakas!

 

Screenshot-192.jpgScreenshot-193.jpg

- Oletko kulta valmis hääyöhön? Shawnee sanoi vinkaten silmää ja kiskaisten minut peiton uumeniin. En ehtinyt sanoa edes hep, kun sain ensimmäisen kerran elämässä kokea tämän. Taianomaista ja ihanaa hääyötä. Peukut pystyssä, jos tästä seuraisi ensimmäinen lapseni! Sitten ei haittaisi, vaikka Chyenne tekisi, mitä.

 

Screenshot-194.jpg

Aamulla minua odottaisi yllätys. Uudistettu keittiö. Ihan sitä mitä odotin. Mutta, jos se tekisi miehen onnelliseksi, miksi ei.. Odottakaapa vain minun itkupotkuraivari ensireaktiota! Yhteiselo ei olekaan niin helppoa!

 

 

 

KIITOS, KUN LUIT! <3

 

Chyenne alkaa olla ihan sekoamis pisteessä. Mitähän C keksii seuraavaksi? Miten lasten huoltajuuden kanssa käy? Shawnee parka koittaa tasapainotella uusioperhe-elämänsä kanssa ja sopeutua uudenlaiseen yhteiseloon. Onkohan Shawnee sittenkään valmsi tähän???

Saako ensimmäinen pikku Mirjam alkunsa? 

 

 

~ Rakkaudella LadyShimer 

 

(18 kuvaa, vähän lyhyempi tähän väliin)